BOUWKUNDIGE KEURING

Bij de aankoop van een woning is een bouwkundige keuring aan te bevelen. In de eerste plaats heeft u als koper onderzoek plicht op eventuele gebreken. Daarnaast wilt u weten wat de bouwkundige staat van uw (toekomstige) aankoop is. Zijn er onderdelen op korte termijn aan vervanging toe? En wat gaat mij dat kosten? Kortom, welk onderhoud gaat er de komende jaren komen en wat zijn de kosten hiervoor?

Het uiteindelijke bouwkundige rapport geeft een duidelijk beeld van de staat van de woning. Met de overzichtelijke rapportage kan je al in 1 oogopslag zien wat de conditiescore is van je woning. Voor sommigen kan dit een reden zijn om af te zien van de koop voor anderen is het juist een bevestiging dat dit het "droomhuis" is. De rapportage geeft goed weer welke kosten er nu en de komende jaren aankomen. Dit is iets waar u bij de financiering meteen rekening mee kan houden.

Een bouwkundige keuring kunt u ook laten uitvoeren aan uw huidige woning, bij een eventuele verkoop ben je toekomstige bewoners een stap voor, blijft u er wonen dan weet u exact wat er nog aan komt aan onderhoud de komende jaren.

Het keuren van een woning kan al vanaf €235,- inclusief btw.

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte en informatie over de bouwkundige keuring.

Het is ook mogelijk te kiezen voor een meeloopkeuring. Hierbij wordt het object visueel geïnspecteerd en tijdens de ronde mondeling toegelicht. Hier wordt geen rapportage van opgemaakt, deze meeloopkeuring kan al vanaf €120,-.

Nieuwe woning gekocht? Kijk dan bij opleveringsbegeleiding!

Aanvraag offerte