Bouwkundige Keuring

Sta je op het punt een woning te kopen of wil je jouw huidige woning bouwkundig laten keuren? Dit kan al vanaf €235,-. Lees hier verder en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

BOUWKOSTEN

Een bouwproject kost geld. Dat is iets waar we niet onderuit kunnen, maar hoeveel gaat uw project eigenlijk kosten? Past dit binnen uw budget of moet er pas op de plaats gemaakt worden?

Bouwtechnische omschrijving

Voor u en een aannemer wel zo fijn, een heldere omschrijving van het bouwproject zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan bij het maken van de offerte of tijdens de uitvoering!

bouwbegeleiding

Bij een bouwproject, groot of klein, zijn vaak meerdere disciplines betrokken die samen het project tot een succes maken.  Terwijl u geniet van het resultaat in wording ontneemt Bouman Bouwadvies u de zorg ervan. 

opleveringsbegeleiding

Wordt je nieuwbouw woning of appartement binnenkort opgeleverd? Schakel een deskundige in om mee te gaan bij de oplevering om eventuele gebreken vroegtijdig te kunnen constateren.

vastgoedbeheer

Vastgoed in bezit? Maar geen tijd om het onderhoud uit te voeren? Bouman Bouwadvies kan u de zorg voor het onderhoud uit handen nemen, van kleine zaken tot het complete vastgoedbeheer!